Přestal mi fungovat minecraft... Proč?
Strana 1 z 1
Přestal mi fungovat minecraft... Proč?
Ahoj, nedávno jsem hrála minecraft, a potom se celá hra sekla, musela jsem restartovat počítač. Když jsem potom chtěla znovu hrát minecraft, rozklikla jsem ikonu, ale místo obvyklého načítání hry se mi objevila akorát taková stránka v HTML režimu, s nadpisem MINECRAFT, u které nebylo na co kliknout, nebo jak se dostat ke hře.Když jsem viděla, že je to marné, stáhla jsem si z internetu minecraft 1.2.5 . a když jsem potom klikla na novou ikonku, tak se zase objevila jenom stránka plná těch HTML hloupostí. PRSÍM, nevíte někdo co s tím je, a jak to vyřešit??
eliorl- Anonymní
Re: Přestal mi fungovat minecraft... Proč?
Asi špatná "ikona"
To co popisuješ, by mohl být Minecraft Launcher ("webová" stránka s hromadou odkazů a loginem) - ten tě má pouze připojit na oficiální server, odkud by se měla teprve stahovat hra.
Pokud se ti Minecraft tak totálně rozhodil, že už nefunguje, tak asi nejlepší rada je, najít si původní zdroj, se kterým ti ta hra jela.

To co popisuješ, by mohl být Minecraft Launcher ("webová" stránka s hromadou odkazů a loginem) - ten tě má pouze připojit na oficiální server, odkud by se měla teprve stahovat hra.
Pokud se ti Minecraft tak totálně rozhodil, že už nefunguje, tak asi nejlepší rada je, najít si původní zdroj, se kterým ti ta hra jela.
Rendorf- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 91
chyba
Podle mne to nebylo špatnou ikonou, vždycky jsem přes ni hrála bez problémů, ale už je to v pohodě, taťka to včera nějak spravil.
eliorl- Anonymní

» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
» nejde Minecraft
» minecraft
» Original minecraft
» MINECRAFT HELP LAN n2n gui
» nejde Minecraft
» minecraft
» Original minecraft
» MINECRAFT HELP LAN n2n gui
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: