Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
2 posters
Strana 1 z 1
Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
Kdys dam do minecraftu mod jakikoliv kromě too many items tak jakmile se prihlasim je cerna obrazovka pomoste mi prosim
Asisin- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: .....
Zdravím,
možná to bude z důvodu toho, že se do hry nemůže vkládat více jak jeden mod. A too many items je bráno jako mod. Tento problém jsem měl taky a když jsem brouzdal na youtube, tak mi to takhle hráči vysvětlili. Asi tak 8/10 lidí mi řeklo, že dva mody v MC spolu nefungují a ti zbývající 2/10 neznali odpověď na můj problém. Zkus too many items odinstalovat a místo toho tam hoď ten jiný mod, který tam chceš
možná to bude z důvodu toho, že se do hry nemůže vkládat více jak jeden mod. A too many items je bráno jako mod. Tento problém jsem měl taky a když jsem brouzdal na youtube, tak mi to takhle hráči vysvětlili. Asi tak 8/10 lidí mi řeklo, že dva mody v MC spolu nefungují a ti zbývající 2/10 neznali odpověď na můj problém. Zkus too many items odinstalovat a místo toho tam hoď ten jiný mod, který tam chceš
ddoommiinnii100- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 7
Similar topics
» nejde spustit minecraft
» nejde mi spustit minecraft
» Maincraft nejde spustit
» Problém-nechce spustit minecraft
» nejde Minecraft
» nejde mi spustit minecraft
» Maincraft nejde spustit
» Problém-nechce spustit minecraft
» nejde Minecraft