Minecraft 1.2.6
4 posters
Strana 1 z 1
Minecraft 1.2.6
Zde je odkaz na nejnovější verzy Minecraftu
EDIT: 14.12 13:33
[Warez sem nepatří]
EDIT: 14.12 13:33
[Warez sem nepatří]
Metiu- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 40
warez pfff
Opravdu si myslíš že si Minecraft zaslouží warez? Myslím že všechen warez u Indie her je hnusnej humus. 10 Eur není tolik. Na majncraft.cz je nyní možnost si hru zkusit s legálním půjčeným účtem.
Dwarf Fortress je zdarma a jeho autor žije z peněž co mu dobrovolně posílají hráči. U Minecraftu je zdarma pouze mod classic. Vyvýjená alpha je za celkem malou cenu srovnatelnou s jednoduššími indie hrami viditelné na Steamu nebo Desuře nebo jednotlivých prodejích. Mojang (Notchova společnost) už má ze skoro 750-ti tisíc prodejí určitě slušné peníze a ješte zvyšují cenu, ale alespoň se za to plně věnují hře a můžeme očekávat kvalitní hru až bude hotová.
Kdo mervomoci warez chce určitě si ho umí najít.
Dwarf Fortress je zdarma a jeho autor žije z peněž co mu dobrovolně posílají hráči. U Minecraftu je zdarma pouze mod classic. Vyvýjená alpha je za celkem malou cenu srovnatelnou s jednoduššími indie hrami viditelné na Steamu nebo Desuře nebo jednotlivých prodejích. Mojang (Notchova společnost) už má ze skoro 750-ti tisíc prodejí určitě slušné peníze a ješte zvyšují cenu, ale alespoň se za to plně věnují hře a můžeme očekávat kvalitní hru až bude hotová.
Kdo mervomoci warez chce určitě si ho umí najít.
Pulec- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 32
Re: Minecraft 1.2.6
Kdybych měl možnost tak si to koupim, ale jelikož nevlastním kreditku tak mě nic jinýho nezbejvá...
A nikde jsem tu nečetl že se tu warez nemůže vkládat...

Metiu- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 40
Metiu napsal:Kdybych měl možnost tak si to koupim, ale jelikož nevlastním kreditku tak mě nic jinýho nezbejvá...![]()
O pravidlech o warezu sem taky nikde nečetl, ale stejně myslím že tu nemá co delat.

Na stránkách nabízím zaplacení, stačilo by se nějak domluvit, paypal ma kupa lidí a těch 10 euro je kolem 257kč a za pár kliknutí si 50kc navíc učtovat nebudu.
Jinak proti ozkoušení předem i přes warez nic nemám, nejvíc to platí u mega komerčních games. Ale pořád platí: If you like the game, Buy it!!!
Pulec- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 32
ano/ne???
Ahoj, tak každý na to máme jiný názor. Napřiklad pro mne, jsem nezletilá, tudíž nemám (a ani nemůžu mít) žádné příjmy a ani kreditku, je jedinou možností stáhnout si minecraft jedině z internetu, moji rodiče jsou v mé výchově dost autokratičtí a na počítačovou hru by mi opravdu nepřispěli, protože to nepovažují za důležité, ani nijak prospěšné.
eliorl- Anonymní
Ano, warez by se tu nemusel resit. Pokud o nej mate zajem, pouzijte google, torrenty atp.
Omlouvám se za nekro, ale tohle mi nedalo. Na brigády můžeš chodit již od 15 let a od toho samého věku můžeš mít i kreditku (a bankovní konto dokonce ještě dříve). Takže, konec výmluv a začít se snažit.eliorl napsal:Ahoj, tak každý na to máme jiný názor. Napřiklad pro mne, jsem nezletilá, tudíž nemám (a ani nemůžu mít) žádné příjmy a ani kreditku, je jedinou možností stáhnout si minecraft jedině z internetu, moji rodiče jsou v mé výchově dost autokratičtí a na počítačovou hru by mi opravdu nepřispěli, protože to nepovažují za důležité, ani nijak prospěšné.

» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
» Muj minecraft cz server
» minecraft
» Original minecraft
» Pozvánka [Minecraft]
» Muj minecraft cz server
» minecraft
» Original minecraft
» Pozvánka [Minecraft]
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: