Dotaz - Minecraft 1.2.4
3 posters
Strana 1 z 1
Dotaz - Minecraft 1.2.4
Ahoj po spuštění této nové verze minecraftu sem si vytvořil novou mapu a začal hrát na novo - nic neobvyklého. Ale s první nocí mi běžně přišel ke dveřím úkrytu zombík a začal na ně bouchat (nová vychytávka ty zvuky sou strašný ) tak se chci zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenosti a jestli ty dveře nerozbije a nevlítne mi tam . Předem děkuju za odpověď
RhoX- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: .....
Kdyby jsi trochu brouzdal na youtube, či si četl, co nové patche přidávají, tak bys zjistil, že s tímto "novým" (u mě už starým) patchem, se ti tam zombíci dostat mohou. Klepou, no spíše buší tak dlouho, dokud ty dveře nerozbijí Takže pokud nechceš, aby se ti tam dostali, postav si pasti na zombíky kolem domu (youtube je plný tutoriálů jak na to) a nebo si postav dům na stromě či pod vodou
K těm zvukům. Pokud se ti nelíbí, tak si změň hlasitost hry v menu. Já to hraju se ztlumením na 10% protože ty zvuky jsou hrozné a ta hudba ve hře se nedá vůbec poslouchat Protože jí mám už přeposloucháno.
K těm zvukům. Pokud se ti nelíbí, tak si změň hlasitost hry v menu. Já to hraju se ztlumením na 10% protože ty zvuky jsou hrozné a ta hudba ve hře se nedá vůbec poslouchat Protože jí mám už přeposloucháno.
ddoommiinnii100- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 7
Re: Dotaz - Minecraft 1.2.4
Jen doplním, že zombíci nejsou schopní zničit železné dveře a dřevěné ničí jen na HARD nebo při hraní HARDCORE modu.
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Similar topics
» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
» minecraft nejde!!!
» minecraft
» Minecraft 1.2.6
» MINECRAFT HELP LAN n2n gui
» minecraft nejde!!!
» minecraft
» Minecraft 1.2.6
» MINECRAFT HELP LAN n2n gui
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: