Pluginy do vlastního minecraft serveru přes hamachi
2 posters
Strana 1 z 1
Pluginy do vlastního minecraft serveru přes hamachi
Ahoj vytvořil jsem si vlastni server vše mi šlo i ostatní lidi se mi tam mohly připojit ale jakmine jsem chtěl dát na server pluginy tak mi to napsalo toto : Plugin(s) faild to load: spc_WorldEdit.class Please refer to installation instuctions. Prosim poraďte co mam uďelat aby mi to šlo dat ty pluginy do toho serveru
Díki_Škorpion12
Díki_Škorpion12
Skorpion12- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 5
Re: Pluginy do vlastního minecraft serveru přes hamachi
Pokud používáš Bukkit tak máš asi zastaralou verzi Bukkitu nebo WorldEditu. Ono totiž WorldEdit.jar stačí jen stáhnout do složky "plugins", pak by všechno mělo jet správně pokud se v tom nehrabeš.
Na normální server bez Bukkitu jsem se nikdy dát pluginy nesnažil takže to nevím, ale mám pocit, že většina (nebo možná všechny) pluginů s normálním serverem nefungují.
Na normální server bez Bukkitu jsem se nikdy dát pluginy nesnažil takže to nevím, ale mám pocit, že většina (nebo možná všechny) pluginů s normálním serverem nefungují.
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Similar topics
» minecraft server pluginy
» pluginy do minecraft problem
» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
» Hamachi server
» multiplayer, hamachi nepřipojeno! help!
» pluginy do minecraft problem
» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
» Hamachi server
» multiplayer, hamachi nepřipojeno! help!
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: