Hamachi server
3 posters
Strana 1 z 1
Hamachi server
Ahoj,
mohl bych vás poprosit o radu ? Už delší dobou se snažim založim vlastní server (ano,asi jsem poleno -.-),můžete mi plz říct,co dělám špatně ?
Mám minecraft 1.3 Beta
1)Spustim minecraft = Offline
2)Spustim server upravím properties (IP:Hamachi,Online mod = False,verify names = False)
3)Dále napíšu do multiplayeru IP a port..Lognu se..ale padám do matrixu..prostě lítám všude možně,nevidim zem,jen plocha,kde lítám..kámoš to má to samé..
Někdě dělám asi chybu,že ?
Rád bych se připojil k Vašemu serveru,jenomže jaksi to nejde..(full..),tak kdybyste mi mohl někdo poradit,byl bych vděčný
Děkuji
mohl bych vás poprosit o radu ? Už delší dobou se snažim založim vlastní server (ano,asi jsem poleno -.-),můžete mi plz říct,co dělám špatně ?
Mám minecraft 1.3 Beta
1)Spustim minecraft = Offline
2)Spustim server upravím properties (IP:Hamachi,Online mod = False,verify names = False)
3)Dále napíšu do multiplayeru IP a port..Lognu se..ale padám do matrixu..prostě lítám všude možně,nevidim zem,jen plocha,kde lítám..kámoš to má to samé..
Někdě dělám asi chybu,že ?
Rád bych se připojil k Vašemu serveru,jenomže jaksi to nejde..(full..),tak kdybyste mi mohl někdo poradit,byl bych vděčný
Děkuji
Leeecek- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Hamachi server
Pomalé připojení nebo to nestíhá počítač. Možná jen byla nějaká chyba u starší verze.
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Similar topics
» multiplayer, hamachi nepřipojeno! help!
» Pluginy do vlastního minecraft serveru přes hamachi
» Server
» Server
» Jak na server
» Pluginy do vlastního minecraft serveru přes hamachi
» Server
» Server
» Jak na server
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: