Spojení s fórem minecraft
5 posters
Strana 1 z 1
Jste pro spojení našeho fóra s fórem pro hru minecraft a tím pádem pro užší spolupráci s těmito stránkami?
Spojení s fórem minecraft
Kvůli upadající aktivitě našeho fóra mě napadlo spojit ho s nově vznikajícím českým fórem a stránkami majncraft.cz. Hry jsou si blízké v mnoha ohledech a vzhledem k málo početným komunitám by mohlo spojení propagovat obě tyto hry. Pokusil bych se zachovat všechny profily a přístupové údaje + by se překopírovala důležitá témata. Zajímal by mě váš názor. Ocenil bych, kdybyste ke každému hlasu připsali krátký komentář a důvod vaší volby.
Naposledy upravil Valerius dne Tue Nov 23, 2010 12:51 am, celkově upraveno 1 krát
Re: Spojení s fórem minecraft
Df.majncraft.cz je už propojen s tímto fórem nehledě na to, že na minecraft fóru není skoro nic a tedy by bylo jednodušší převést Minecraft fórum sem, ne?
Zatím se zdržuju hlasování než mně někdo o něčem doopravdy přesvědčí
Ale prozatím se přikláním k názoru, že bych fórum ponechal zde.
Zatím se zdržuju hlasování než mně někdo o něčem doopravdy přesvědčí

Ale prozatím se přikláním k názoru, že bych fórum ponechal zde.
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Neni treba se zdrzovat hlasovani, vyslednou volbu lze kdykoliv zmenit tak prosim hlasujte.
Podle mě je propojení celkem zbytečné. Přesvědčí mne někdo o opaku? 

SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Pokud by spojení přineslo rozšíření hráčské základny DF, tak jsem pro. Otázka je jestli ty stránky minecftu stojí za to. Takže volba zatím ano.
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
moment, tak teda se presune minecraft diskuze a rubriky atd sem na dwarf forum? Tak sem to myslel prvne.
Nebo se ma presunout df.forumczech.com na forum.majncraft.cz ? Tam je zatim nulova aktivita a ani s forem nemam moc zkusenosti tak kdyby se tam neco delo a ulehcilo by to platby za hosting tak proc ne?
Nebo se ma presunout df.forumczech.com na forum.majncraft.cz ? Tam je zatim nulova aktivita a ani s forem nemam moc zkusenosti tak kdyby se tam neco delo a ulehcilo by to platby za hosting tak proc ne?
Pulec- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 32
Pulec napsal:moment, tak teda se presune minecraft diskuze a rubriky atd sem na dwarf forum? Tak sem to myslel prvne.
Nejlepsi by bylo presunout minecraft forum sem, zachovali bychom tak nase data. Logo bych zmenil a pro minecraft bych zalozil extra rubriky. Ty bys nalinkoval odkazy na minecraft forum sem k nam. Co ty na to?
Valerius napsal:Pulec napsal:moment, tak teda se presune minecraft diskuze a rubriky atd sem na dwarf forum? Tak sem to myslel prvne.
Nejlepsi by bylo presunout minecraft forum sem, zachovali bychom tak nase data. Logo bych zmenil a pro minecraft bych zalozil extra rubriky. Ty bys nalinkoval odkazy na minecraft forum sem k nam. Co ty na to?
Klidne tak muze byt, rozdeleni a thready sem okoukal z oficialniho fora, takze v nejakem podobnym stylu kdyby to bylo, ne nutne podle fora majncraft. Pak bych zalozil par threadu o tom jak nainstalovat server a hey0 mod a pluginy atd, podle alpha servru na majncraftu, logo je snad hracka. Odkaz taky.
Kdyby tu ale byla pak velka aktivita (coz ale asi stejne nehrozi) tak bych rad presunul forum zpet na forum, protoze to bude jinak neaktivni. Ale nevim jak slozite by to bylo...
Pulec napsal:odkaz na majncraftu upraven jen na minecraft sekci
https://dwarf.forumczech.com/minecraft-forum-f2/
ok, mas PM tak si ji precti
No vidíte, tohle je podle mě (zatím) nejlepší řešení. Good job
ugraugra- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 71
majncraft.cz zase linkuje horním odkazem forum na svoje forum, odkaz jsem na dwarf forum se přesunul do pravého sidebaru. Lidé na serveru stejně použivali forum.majncraft.cz a lidé odsud jsem na serveru nepotkal
. Čekal jsem také nějaký viditelnější link na majncraft.cz...

Skoro rok uběhl a u majncraft fóra byl takový boom že už tam teď je přes 1700 lidí a víc jak 1500 threadů.
Z phpbb jsme přešli na XenForo a máme prostor i pro další hry, kvůli df.majncraft.cz hlavně pro Dwarf Fortress. A tím je inspirovaná hra Goblin Camp pro které se také připravují stránky a fórum.
Nechci komunitu rozdělovat a dělat čísté fórum, ani ničit toto.
Rád bych přesunul celé Dwarf Fortress fórum do vlastní DF sekce na forum.majncraft.cz, více informaci a hlasování zde: https://dwarf.forumczech.com/t181-novinky-na-foru-hlasovani.
Z phpbb jsme přešli na XenForo a máme prostor i pro další hry, kvůli df.majncraft.cz hlavně pro Dwarf Fortress. A tím je inspirovaná hra Goblin Camp pro které se také připravují stránky a fórum.
Nechci komunitu rozdělovat a dělat čísté fórum, ani ničit toto.
Rád bych přesunul celé Dwarf Fortress fórum do vlastní DF sekce na forum.majncraft.cz, více informaci a hlasování zde: https://dwarf.forumczech.com/t181-novinky-na-foru-hlasovani.

» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
» minecraft
» Minecraft 1.2.6
» Pozvánka [Minecraft]
» Minecraft WIKI
» minecraft
» Minecraft 1.2.6
» Pozvánka [Minecraft]
» Minecraft WIKI
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: