Bootivy - komunitní pevnost
+6
Chrono741
Mortipede
Valerius
ugraugra
SirArag
SanDiego
10 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bootivy - komunitní pevnost
Na zdraví, i na ty co už nejsou mezi námi!
:: Erik pozvedá korbel piva, pokynujíce hlavou směrem k Aragovi III. a zhluboka se napije, až mu vousy zbělají od pěny. Položí nyní poloprázdný korbel na stůl a dlaní si poplácá po mírně vyduté spodní polovině kroužkové košile.::
Nevím jak vy, soudruzi trpaslíci, ale já bych něco pojedl. Hospodskej, co dnes kuchtíte? :: Křikne a hladově pohlédne směrem ke kuchyni. ::
Edit: Jaký je v té pevnosti stravovací systém? Vaří se tam dobře, nebo jen samé prašivky s prašivkovím vínem, to celé obden doplněné houbovou polévkou z prašivek, a v neděli dvojtá porce?
:: Erik pozvedá korbel piva, pokynujíce hlavou směrem k Aragovi III. a zhluboka se napije, až mu vousy zbělají od pěny. Položí nyní poloprázdný korbel na stůl a dlaní si poplácá po mírně vyduté spodní polovině kroužkové košile.::
Nevím jak vy, soudruzi trpaslíci, ale já bych něco pojedl. Hospodskej, co dnes kuchtíte? :: Křikne a hladově pohlédne směrem ke kuchyni. ::
Edit: Jaký je v té pevnosti stravovací systém? Vaří se tam dobře, nebo jen samé prašivky s prašivkovím vínem, to celé obden doplněné houbovou polévkou z prašivek, a v neděli dvojtá porce?

Erik Linbeast- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 44
Jo to by mne taky zajímalo 
Mimochodem nebylo by na škodu si zahrát něco ve stylu dračího doupěte ve světě Dwarf Fortress. Jen mít nápad a dobrého PJe

Mimochodem nebylo by na škodu si zahrát něco ve stylu dračího doupěte ve světě Dwarf Fortress. Jen mít nápad a dobrého PJe

SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Také jsem o tom již přemýšlel. Vyšlo mi něco ne nepodobného tvému příběhu těch vyhnanců. PJ by například byl expediční lídr (a zároveň taková ta "nadbytost"), ostatní hráči řadoví trpaslíci, nebo třeba i banda nějakých NPCček, jako například troglodytů, trollů, nebo goblinů, pokud by hráčů bylo dost.
Ovšem bylo by vcelku těžké domluvit se, jakou pevnost postavit, jestli povrchovou, podpovrchovou, jeskyní... Ovšem to by se mohlo domluvit (vyhádat) "in-game"
EDIT: Malinko tu spamujeme, nemyslíte, Aragu III.?

Ovšem bylo by vcelku těžké domluvit se, jakou pevnost postavit, jestli povrchovou, podpovrchovou, jeskyní... Ovšem to by se mohlo domluvit (vyhádat) "in-game"

EDIT: Malinko tu spamujeme, nemyslíte, Aragu III.?
Ano, mám takový pocit. Možná bychom se mohli přenést na nějaké vhodnější místo.
Offtopic? ICQ?
Domluvíme to, vymyslíme něco a dáme ostatním vědět.
EDIT: Možná by stačily soukromé zprávy tady na fóru. Vyber co ti přijde nejvhodnější
Offtopic? ICQ?
Domluvíme to, vymyslíme něco a dáme ostatním vědět.
EDIT: Možná by stačily soukromé zprávy tady na fóru. Vyber co ti přijde nejvhodnější

SirArag- trpasličí mudrc
Radujte se! SanDiegovi brzy skončí intensivní studijní povinnosti a bude následovat pokračování příběhu!
Bohužel, vzhledem k bugům musím zkusit přestěhovat tuto pevnost na novou verzi, držte mi palce.
Takže, SirArag III. (a snad i poslední
) je v pevnosti tkalcem. Erik the Fierce je zdatný kopiník a bude asi druhý nejdrsnější voják v pevnosti. Mortipede je léčen (právě je mu chirurgicky rekonstruován palec u nohy) a Valerius stále leží bez nohy v nemocnici. Mortipede se v nemocnici očividně zklidnil (už se dlouho nepokusil nikoho zabít), takže exekuce se odkládá. Bezejmenný rybář-proměněnný-v-horníka navdory zraněním pracuje.

Erik má koťátko!

EDIT: A mortipede zemřel na infekci. S dovolením přejmenovávám zatím bezejmeného sekerníka na Mortipede II.

EDIT: A mortipede zemřel na infekci. S dovolením přejmenovávám zatím bezejmeného sekerníka na Mortipede II.
Sbohem Mortipede. Alespoň nějaká spravedlnost za to že to tam tak vyvraždil 
Příště mu nasaďte náhubek

Příště mu nasaďte náhubek

SirArag- trpasličí mudrc
SanDiego napsal:Erik má koťátko!
Ňuní! Ovšem kopí... No, já raději sekeru nebo pušku, no. Ovšem nevadí! Ve volném čase se mohu cvičit s ní, ne?

Když jsem taký drsný, nebylo by možné mi postavit pokojík někde poblíž hospody? Nejlépe místnost 3x3 / 3x4 s postelý, weapon rackem, skladišťátkem alkoholu, jídla a munice...

...drobným osobním vodopádem, vlastní jídelnou, palírnou a malou (10x10 polí stačí) místnůstkou pro kotě, že? 
Já jsem skromný trpaslík. Stačí mi když mám kde přespat a kde jíst a to mi stačí. Ne jako tady naše superstar Erik

Já jsem skromný trpaslík. Stačí mi když mám kde přespat a kde jíst a to mi stačí. Ne jako tady naše superstar Erik

SirArag- trpasličí mudrc
Erik: tohle je komunistická pevnost, kde si jsou všichni rovni (tedy kromě vládců, ti si jsou o něco rovnější) a spí v jedné místnosti, která je ovšem superluxusní, pokryta rytinami, se třemi zlatými sochami a pamětními deskami, neboť mi dochází místo na rakve.
Hajtla, chci tedy postel nejblíže hospodě!
Případně počkat, až kotě trochu vyroste, a vydat se postavit si mimo hlavní pevnost nějaké provizorní obydlí někde u lesa s postelí, malinkej stoleček a židle, miniaturní políčko, jeden soudek alkoholu a nějaké jídlo, a budu s katzorem hlídat pevnost zvenčí.
To víte, nemám rád davy.

To víte, nemám rád davy.
A Aragovi stále stačí místo na spaní a spoousta jídla (a alkoholu samozřejmě) 

SirArag- trpasličí mudrc
SanDiego withdraws from society...
Omlouvám se za nedostatek updatů, ale tohle je první zajímavá věc po docela dlouhé době. Teď je celkem nuda, žádné násilné smrti ani nic takového.
Omlouvám se za nedostatek updatů, ale tohle je první zajímavá věc po docela dlouhé době. Teď je celkem nuda, žádné násilné smrti ani nic takového.
A Arag se nudí...
Chtělo by to prokopat se do nějaké hodně nebezpečné jeskyně nebo někoho něčím rozdrtit
Chtělo by to prokopat se do nějaké hodně nebezpečné jeskyně nebo někoho něčím rozdrtit

SirArag- trpasličí mudrc
Takže artefakt je hotov, byl to takový nudný stojan na zbraně.
Arag se nenudí, arag sbírá pavučiny a dělá z nch hedvábí.
Prokopal jsem se do další jeskyně a našel jsem hliník.
Jinak docela nuda, žádní nepřátelé, žádné krvelačné bestie...
Arag se nenudí, arag sbírá pavučiny a dělá z nch hedvábí.
Prokopal jsem se do další jeskyně a našel jsem hliník.
Jinak docela nuda, žádní nepřátelé, žádné krvelačné bestie...
Arag pracuje a přitom se nudí. Nic ho totiž nenudí víc než práce. Arag chce krev! 

SirArag- trpasličí mudrc
Myslím, že to ho kapánek zchladilo 
Chtělo by to nějakou pořádnou několikapatrovou arénu...něco jako Koloseum, jen v podzemí...aby se stavitelé nenudili

Chtělo by to nějakou pořádnou několikapatrovou arénu...něco jako Koloseum, jen v podzemí...aby se stavitelé nenudili

SirArag- trpasličí mudrc
Spouštím projekt "Srovnej se zemí ten podělaný kopec, protože se mi nelíbí".
EDIT: Juchů! Karavana! Máme kořalku! Tuny kořalky!
EDIT: Juchů! Karavana! Máme kořalku! Tuny kořalky!
Kašlu na srovnávání hory se zemí (zatím snížena o dvě z-úrovně), jelikož jsem našel dvě velké (VELKÉ) žíly hematitu. A peasy je náš kandidát na Darwina, jelikož se špacíroval po zamrzlém jezeře, které roztálo.
EDIT: Tolik k nudě...

EDIT: Tolik k nudě...

počítám, že Peasy asi plavat neuměl co ?
. Doporučuji opustit pevnost, protože nahradit tak významného člena expedice nebude snadné 

Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Když už máš tolik železné rudy, říkám, postavme magmatický kanon! A poté testujme jeho učinky na elfských karavanách a trpasličí šlechtě! A bude vystaráno!

Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: