Bootivy - komunitní pevnost
+6
Chrono741
Mortipede
Valerius
ugraugra
SirArag
SanDiego
10 posters
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bootivy - komunitní pevnost
První hit na googlu na dotaz "SirArag" je pampflet Filipínské Marxisticko-Leninisticko-Maoistické strany
Pevnost se dočkala dalšího jara a byly jen dva smrťáky! První smrťák - horník číslo dva udělal chybu při kopání prostoru pro pumpstack (projekt odložen na neurčito) a po dlouhém pádu se rozmlátil o zem, kde se o chvíli později udusil vlastní krví.
Druhý smrťák se odehrál v jeskyních, kde byl jeden z kameníků zaskočen obrím netopýrem a zahynul jen krátce poté, co na jeho záchranu dorazila hrdinná milice. Jeho utrpení bylo znázorněno na soše z čistého zlata:
Kromě této nepříjemnosti se ještě do jídelny proplížil troll z jeskyní, ovšem osazenstvo jídelny (včetně SirAraga, který se místo práce opět poflakuje) stihlo včas utéct s pouze jedním lehkým poraněním - zlomené rameno na straně přeučeného dřevorubce/truhláře/příležitostného kořalkopaliče, které bylo záhy napraveno a ten je již propuštěn z nemocnice.
Druhý smrťák se odehrál v jeskyních, kde byl jeden z kameníků zaskočen obrím netopýrem a zahynul jen krátce poté, co na jeho záchranu dorazila hrdinná milice. Jeho utrpení bylo znázorněno na soše z čistého zlata:
Kromě této nepříjemnosti se ještě do jídelny proplížil troll z jeskyní, ovšem osazenstvo jídelny (včetně SirAraga, který se místo práce opět poflakuje) stihlo včas utéct s pouze jedním lehkým poraněním - zlomené rameno na straně přeučeného dřevorubce/truhláře/příležitostného kořalkopaliče, které bylo záhy napraveno a ten je již propuštěn z nemocnice.
Nemáš tam ještě jednoho trpaslíka volného? , chvíli mi trvalo než jsem to pochopil, doufám že jednou budu mít svoji sochu jako Mortipede
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Já mám trpaslíků a trpaslíků.... Vyber si co chceš, šance je, že se trefíš Mimochodem - Mortipede má i svoji rytinu v nemocnici - je na ní obklopen bubny.
Ne vážně co májí ty umělci pořád s těma bubnama?
Mortipede- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 61
Po krátkém ohledání osobní karty bylo zjištěno, že Velitel milice Mortipede opravdu zbožňuje bubny
Já za to, že se poflakuju nemůžu. Ono to nějak samo
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
...
Nogrim "Mortipede" Smrtiprásk withdraws from society...
Dwarf cancels Store Item: Job item misplaced
Nogrim "Mortipede" Smrtiprásk has locked himself in his room!
...
Nogrim "Mortipede" Smrtiprásk withdraws from society...
Nogrim "Mortipede" Smrtiprásk has locked himself in his room!
...
SanDiego napsal:Já mám trpaslíků a trpaslíků.... Vyber si co chceš, šance je, že se trefíš Mimochodem - Mortipede má i svoji rytinu v nemocnici - je na ní obklopen bubny.
je volný řezník ?
Peasy- rádce trpaslíků
Beru zpět, před chvílí jsi holýma rukama (no a taky krumpáčem) rozdrtil troglodyta a místo aby jsi šel do nemocnice jsi šel zapařit do jídelny a pařil jsi dokud jsi se nezahojil.SirArag napsal:Já za to, že se poflakuju nemůžu. Ono to nějak samo
Najde sePeasy napsal:je volný řezník ?
Hahá, Arag hrdina
Chci minimálně tři sochy a spoustu rytin o mém hrdinském činu!
Chci minimálně tři sochy a spoustu rytin o mém hrdinském činu!
SirArag- trpasličí mudrc
Dnes se z jeskyní vynořil Obří pavouk a zabil čtyři trpaslíky, než na scénu dorazila milice (ironicky těsně před rozšířením). Výčet následuje:
První obětí byl lovec, který se vydal do jeskyně ulovit nějakou obří žábu. Pokoušel se vzdorovat, ale marně. Druhou obětí byl kameník, který se z nespecifikovaných důvodů zdržoval poblíž. Třetí obětí byl SirArag, který dole kutal zlato. Čtvrtou obětí byl náš hlavní doktor (kruci). Nedlouho poté dorazila milice a pavouk byl utlučen.
Jeden kožedělník byl nouzově povýšen na doktora. Jeden čistič ryb byl povýšen na horníka aby se za chvíli přizabil při kopání budoucího pumpstacku. Kameník dva dělá rakve na plný úvazek. Mortipede se vzteká v jídelně.
Tohle jsem nečekal, jeskyně jsou nebezpečné, ale já jsem ten malý kousek považoval za více méně zajištěný (jak vidno tak méně). Jestli SirArag chce dalšího trpaslíka, ať si řekne, bude SirArag II.
EDIT: Krátce po dopsání tohoto postu Mortipede přesekl svého válečného psa vejpůl.
První obětí byl lovec, který se vydal do jeskyně ulovit nějakou obří žábu. Pokoušel se vzdorovat, ale marně. Druhou obětí byl kameník, který se z nespecifikovaných důvodů zdržoval poblíž. Třetí obětí byl SirArag, který dole kutal zlato. Čtvrtou obětí byl náš hlavní doktor (kruci). Nedlouho poté dorazila milice a pavouk byl utlučen.
Jeden kožedělník byl nouzově povýšen na doktora. Jeden čistič ryb byl povýšen na horníka aby se za chvíli přizabil při kopání budoucího pumpstacku. Kameník dva dělá rakve na plný úvazek. Mortipede se vzteká v jídelně.
Tohle jsem nečekal, jeskyně jsou nebezpečné, ale já jsem ten malý kousek považoval za více méně zajištěný (jak vidno tak méně). Jestli SirArag chce dalšího trpaslíka, ať si řekne, bude SirArag II.
EDIT: Krátce po dopsání tohoto postu Mortipede přesekl svého válečného psa vejpůl.
Ano, chci toho nejnabušenějšího vojáka co máš k dispozici
A nyní bych prosil minutu ticha za padlého SirAraga (Cože? Ony byly i jiné ztráty? No a co?!).
Kopal kov než pavouk přišel,
živý z boje již nevyšel.
Nohou kop jej mezi oči,
s pavoukem se svět jen točí.
Nevidí ač slyší skvěle,
Arag kop jej do...nohy.
A když pavouk padá k zemi,
Arag se jen tupě tlemí.
Pavouk teď je jasně v právu,
Aragovi ukous hlavu.
Toť je konec mojí básně,
líbila se? Žijte krásně.
A nyní bych prosil minutu ticha za padlého SirAraga (Cože? Ony byly i jiné ztráty? No a co?!).
Kopal kov než pavouk přišel,
živý z boje již nevyšel.
Nohou kop jej mezi oči,
s pavoukem se svět jen točí.
Nevidí ač slyší skvěle,
Arag kop jej do...nohy.
A když pavouk padá k zemi,
Arag se jen tupě tlemí.
Pavouk teď je jasně v právu,
Aragovi ukous hlavu.
Toť je konec mojí básně,
líbila se? Žijte krásně.
SirArag- trpasličí mudrc
co jsem čet předchozí příspěvky tak spíš něco jako tohle: Půl života proflákal, když místo kopání věčně spal, až si ho pavouk k večeři dal
Peasy- rádce trpaslíků
Poprosil by som lovca s kozenym brnenim a kusov, a k nemu jedneho loveckeho psa. a posli ho robit nech si zarobi na pivo.
njssdfu- zkušený trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 17
Peasy napsal:co jsem čet předchozí příspěvky tak spíš něco jako tohle: Půl života proflákal, když místo kopání věčně spal, až si ho pavouk k večeři dal
Ale no tak, o mrtvých jen v dobrém
A pořád jsem se taky flákat nemohl když jsem musel vykopat skoro celé to podzemí
SirArag- trpasličí mudrc
Jediného lovce bohužel sežral pavouknjssdfu napsal:Poprosil by som lovca s kozenym brnenim a kusov, a k nemu jedneho loveckeho psa. a posli ho robit nech si zarobi na pivo.
ja si pockam na dalsieho. tak hned ked nejaky pride tak ho zober na nutene prace
njssdfu- zkušený trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 17
Mortipede v záchvatu vzteku zabil dalšího psa a kameníka. To celé ze spaní. Vážně uvažuji o jeho transferu někam do sopky.
EDIT: Mortipede právě v záchvatu vzteku zabil SirAraga II.
EDIT 2: A truhláře. Mortipede jde do lávy.
EDIT 3: A usekl Valeriovi nohu. Fakt jde do lávy.
EDIT 4: Mortipede byl za trest zbit šerifem a teď zvrací v jídelně. Exekuce se odkládá, dokud nebude fit.
EDIT: Mortipede právě v záchvatu vzteku zabil SirAraga II.
EDIT 2: A truhláře. Mortipede jde do lávy.
EDIT 3: A usekl Valeriovi nohu. Fakt jde do lávy.
EDIT 4: Mortipede byl za trest zbit šerifem a teď zvrací v jídelně. Exekuce se odkládá, dokud nebude fit.
Co jsi mi udělal že mám ty záchvaty?
Edit: Sorry Aragu
Edit: Sorry Aragu
*sigh*
Arag opět zabit byl,
i když žil jen málo chvil.
Mortipede nebyl v právu,
zaslouží si horkou lávu!
Na jeho zdraví budem pít,
dýl Arag třetí bude žít!
Takže prosil bych jako Araga třetího vybrat prvního trpaslíka, který ti přijde pod ruku
Arag opět zabit byl,
i když žil jen málo chvil.
Mortipede nebyl v právu,
zaslouží si horkou lávu!
Na jeho zdraví budem pít,
dýl Arag třetí bude žít!
Takže prosil bych jako Araga třetího vybrat prvního trpaslíka, který ti přijde pod ruku
SirArag- trpasličí mudrc
:: Minuta ticha pro SirAraga II. ::
Tohle vypadá hezky, máš tam nějakého volného axedwarfa, speardwarfa, nebo alespoň inženýra? Pokud ano, okamžitě přejmenovat na Erik the Fierce, dát mu do pazoury ocelovou/železnou sekyru/kopí, kroužkovou košili téhož materiálu, zbytek kožešiny, a posadit ho do nejbližší hosp... Hlídkového stanoviště.
Předem děkuji.
EDIT: A pokud by to byl inženýr, nechť zrobí CDMC - Compact Defensive Magmatic Cannon -, nebo ať se o to alespoň pokusí.
Tohle vypadá hezky, máš tam nějakého volného axedwarfa, speardwarfa, nebo alespoň inženýra? Pokud ano, okamžitě přejmenovat na Erik the Fierce, dát mu do pazoury ocelovou/železnou sekyru/kopí, kroužkovou košili téhož materiálu, zbytek kožešiny, a posadit ho do nejbližší hosp... Hlídkového stanoviště.
Předem děkuji.
EDIT: A pokud by to byl inženýr, nechť zrobí CDMC - Compact Defensive Magmatic Cannon -, nebo ať se o to alespoň pokusí.
Erik Linbeast- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 44
Správný přístup! Hergot ten chlap se mi líbí
A na to se napijem! *Arag III. pozvedá číši s houbovým likérem, který by porazil celou družinu skřetů, škoda jen, že nepijou*
A na to se napijem! *Arag III. pozvedá číši s houbovým likérem, který by porazil celou družinu skřetů, škoda jen, že nepijou*
SirArag- trpasličí mudrc
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: