Bootivy - komunitní pevnost
+6
Chrono741
Mortipede
Valerius
ugraugra
SirArag
SanDiego
10 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Bootivy - komunitní pevnost
Co je komunitní pevnost? To je pevnost řízená hráčem, který přijímá žádosti na pojmenování trpaslíků od členů komunity a také se (občas) řídí jejich přáními.
Teď k samotné pevnosti - je vygenerována ve verzi 31.12 s módem Fortress Defense II - tím pádem na nás bude stále někdo útočit.
Pevnost běží teprve čtvrt herního roku, ale už máme první ztrátu - miner/zedník, co se zazdil na špatné straně lávového úniku.
Trpaslíci k dispozici:
Axedwarf/militia commander (momentálně je vybavován kompletní sadou měděného brnění a má u sebe tři válečné psy)
Univerzální doktor/architekt
Farmář/kuchař/destilátor (dělá chlast)/zedník/truhlář/řezník/koželužník/kožedělník
Trpaslíci již zabraní:
Dřevorubec/univerzální kovář/slévač/uhlíř - SanDiego
Miner - SirArag
Univerzální crafter (kámen, dřevo, kosti, kovy)/Univerzální klenotník - Valerius
První migrant - Ugaruga
Tak co, jdete do toho?
Teď k samotné pevnosti - je vygenerována ve verzi 31.12 s módem Fortress Defense II - tím pádem na nás bude stále někdo útočit.
Pevnost běží teprve čtvrt herního roku, ale už máme první ztrátu - miner/zedník, co se zazdil na špatné straně lávového úniku.
Trpaslíci k dispozici:
Axedwarf/militia commander (momentálně je vybavován kompletní sadou měděného brnění a má u sebe tři válečné psy)
Univerzální doktor/architekt
Farmář/kuchař/destilátor (dělá chlast)/zedník/truhlář/řezník/koželužník/kožedělník
Trpaslíci již zabraní:
Dřevorubec/univerzální kovář/slévač/uhlíř - SanDiego
Miner - SirArag
Univerzální crafter (kámen, dřevo, kosti, kovy)/Univerzální klenotník - Valerius
První migrant - Ugaruga
Tak co, jdete do toho?
Naposledy upravil SanDiego dne Sun Oct 10, 2010 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Bootivy - komunitní pevnost
Jen by to chtělo nejaktuálnější screen ze hry (Aktualizoval by se vždy po nějaké větší události).
Možná by stačilo vyfotit print screenem pár podlaží. Co ty na to?
Jinak já bych do toho šel a připadá mi to jako zajímavý nápad
A kdybych mohl tak bych si rád zabral Minera
A kdyby ne tak cokoli jiného
EDIT:
Možná by šlo na naší nevyužité wikipedii udělat stránku o této "multiplayerové" pevnosti kde by byly jak obrázky tak i různé bližší informace.
Možná by stačilo vyfotit print screenem pár podlaží. Co ty na to?
Jinak já bych do toho šel a připadá mi to jako zajímavý nápad

A kdybych mohl tak bych si rád zabral Minera

A kdyby ne tak cokoli jiného

EDIT:
Možná by šlo na naší nevyužité wikipedii udělat stránku o této "multiplayerové" pevnosti kde by byly jak obrázky tak i různé bližší informace.
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Já chci bejt první imigrant co přijde

ugraugra- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 71
Jdu do toho taky, ale neni mi vubec jasny o co jde. Dej pro ty hloupejsi (napr. ja) blizsi info. Jinak rad bych univerzalni crafter, jelikoz jsem sikovnej kluk 

Taky by mně zajímalo co a jak se bude dělat...jakoždo Miner bych dělal co? 
Poradce pro to, kde vykopat díru?

Poradce pro to, kde vykopat díru?

SirArag- trpasličí mudrc
Takže, objednávky přijaty, přikládám nejaktiálnější screeny pevnosti:
První screen je spodní patro pevnosti (narozdíl od jiných mých pevností je blízko povrchu). Prosím nevšímejte si narychlo zazděného úniku magmatu.

Druhý screen je o patro výše, je vidět obchodní depo a magmatické závody neplánovaně umístěné o patro výše (po úniku magmatu způsobeném neopatrnou manipulací).

Je to vlastně taková pevnost s jedním vládcem a suitou poradců.
První screen je spodní patro pevnosti (narozdíl od jiných mých pevností je blízko povrchu). Prosím nevšímejte si narychlo zazděného úniku magmatu.

Druhý screen je o patro výše, je vidět obchodní depo a magmatické závody neplánovaně umístěné o patro výše (po úniku magmatu způsobeném neopatrnou manipulací).

No, je to pevnost, kde si každý může zastoupit sebe sama jako trpaslíka a může mi navrhovat a chrlit na mě nápady, které možná i implementujiValerius napsal:Dej pro ty hloupejsi (napr. ja) blizsi info.

Přišli první migranti! Ugraugra dostává to úplně prvního (craftsdwawrf). Kompletní seznam následuje:
1x kamenník
1x ryč (ten co dělá rytiny)
1x kožedělec
1x sklenář
1x stonecrafter
1x očišťovač ryb
1x uhlíř
Máme základy pro armádu.
EDIT: V okamžiku, kdy je ho nejvíce potřeba SirArag chrápe...
1x kamenník
1x ryč (ten co dělá rytiny)
1x kožedělec
1x sklenář
1x stonecrafter
1x očišťovač ryb
1x uhlíř
Máme základy pro armádu.
EDIT: V okamžiku, kdy je ho nejvíce potřeba SirArag chrápe...
Fajn, uz mam nejakou praci? Zadal jsme o puvodniho craftsdwarfa, pokud to nejde, tak budu treba rytec. A jako rytec bych rad zacal delat na svych dilech 

No zatím v tom mám docela zmatek.
Nevím co už vykopané je a co ještě ne takže vám teď moc nepomůžu.
Ale rozhodně bych pro budoucí generace vykopal nějakou pořádně hlubokou díru pro vězně, případně nějakou drtičku.
Nevím co už vykopané je a co ještě ne takže vám teď moc nepomůžu.
Ale rozhodně bych pro budoucí generace vykopal nějakou pořádně hlubokou díru pro vězně, případně nějakou drtičku.
SirArag- trpasličí mudrc
No, SirArag dostal za úkol rozšíření skladištního prostoru a vykopání (konečně) ložnic, ale místo toho chrápe na podlaze, kde cvičí náš jediný voják.
Jinak, většina neužitečných trpáků byla přesunuta na důležitější úkony (kupř. zednictví).
Valerius: Neboj, máš toho původního craftera a nebyl přesunut an žádné jiné povinnosti.
Jinak, většina neužitečných trpáků byla přesunuta na důležitější úkony (kupř. zednictví).
Valerius: Neboj, máš toho původního craftera a nebyl přesunut an žádné jiné povinnosti.
Já začnu dělat cypoviny ze šutrů, který pak náš broker prodá elfům za přemrštěné ceny

ugraugra- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 71
Mohu si zabrat toho Axedwarfa/ velitele milice? 

Mortipede- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 61
Mortipede: Máš ho
A mimochodem - tohle je tvůj první zářez na sekeře

A máme další dva migranty: Další miner, co je i dobrý řezník a kameník, z kterého bude ortoped jedna báseň

A máme další dva migranty: Další miner, co je i dobrý řezník a kameník, z kterého bude ortoped jedna báseň

SanDiego napsal:Mortipede: Máš hoA mimochodem - tohle je tvůj první zářez na sekeře
...
Hell yeah!
Btw můžeme i nějak ovlivňovat co naši trpoši budou dělat?
no né asi xD proč bys jím asi jinak byl 

Chrono741- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 47
Ok takže můžu vyjádřit přání že se ten můj kníráč prokope k adamantinu a nechá si z něj udělat komplet brnčo i s sekyrou?

Můžeš
Ale nestane se
Je to sekerník a já si nehodlám komplikovat život otevřením jeskynní (tedy, ano, HODLÁM si komplikovat život, ale za kontrolovaných podmínek)
Psal jse, že můžete navrhovat co chcete a já se tím možná i budu řídit 

Dobře, takže Nogrim Smrtiprásk ( jak se bude jmenovat (viz postava v mym avataru)) se jednoho dne u večerní pitky zmínil, jestli už horníci našli adamantin a jestli se ho nechtějí vydat hledat 

Nogrim (přiopile, máchaje sekerou v jedné ruce a sudem vína v druhé): Užste nažšli ten admanatin?
Horník #2 (Chvíli nechápavě hledí na SirAraga a přitom hladí svůj krumpáč): Hele, už nepij tolik. Zaprvé nám dochází alkohol a za druhé dostáváš blbý nápady. (Vytrhává Nogrimovi sud a uklizí ho zpátky)

Horník #2 (Chvíli nechápavě hledí na SirAraga a přitom hladí svůj krumpáč): Hele, už nepij tolik. Zaprvé nám dochází alkohol a za druhé dostáváš blbý nápady. (Vytrhává Nogrimovi sud a uklizí ho zpátky)

Cog Dîshmabtishis (mimochodem můj horník. Nechce se mi vybírat nové jméno
) - Jediné co jsem našel byla hora kamení. A za ní další hora kamení. A na konci jako bonus čekala další hora kamení. Nějaké jiné dotazy?

SirArag- trpasličí mudrc
Nogrim: Duejte mi krumpiáč *škyt* ajiá si ho vyukopu sám! A TEN VUD SÍNA TAKY!
Malá poznámka - zatím všechny trpaslíky pojmenovávám vašimi přezdívkami z fóra. Kdo se chce jmenovat jinak či chce speciální titul povolání, musí mi to dostatečně zdůraznit.
Jinak, už jsem se dostal ze svých horečnatých stavů a tak se snad brzy vrátím k dalšímu pokračování.
Jinak, už jsem se dostal ze svých horečnatých stavů a tak se snad brzy vrátím k dalšímu pokračování.
Bezvadny, jak se ma valerius, maka? Doufam ze si zlepsuje skill bezmeznou praci 

Dobrá, nechte mne jako Araga (I když původně jsem tohle jméno přiřadil lidskému nekromantovi a ne trpasličímu horníkovi. Ta přezdívka už zažila tolik registrací, že ji brzy budu muset přeleštit.)
SirArag už musí být známý po celém internetu
(Dokonce i google mne najde
)
SirArag už musí být známý po celém internetu

(Dokonce i google mne najde

SirArag- trpasličí mudrc
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: