[program] Dwarf Therapist
+2
SanDiego
Valerius
6 posters
DWARF FORTRESS & MINECRAFT CZ :: DWARF FORTRESS FÓRUM :: Grafické a jiné modifikace a další pomocné programy
Strana 1 z 1
[program] Dwarf Therapist
Jde o externí software umožňující jednoduše a rychle nastavovat vlastnosti vašich trpaslíků. Rozhodně doporučuju!
oficiální stránky projektu
oficiální stránky projektu
Naposledy upravil Valerius dne Wed Feb 29, 2012 7:34 pm, celkově upraveno 23 krát
Re: [program] Dwarf Therapist
Stáhnutí tohoto prográmku je téměř povinné, řídit pevnost o více než 10 trpaslících je bez něj dost zlé.
Je nová verzia 0.5.3
Semtex- zkušený trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 27
Nejak neni nova verze, da se nejakou upravou souboru zprovoznit posledni verze DT pro nejnovejsi DFko?
deckardek- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 9
stáhni si lazy newbie pack z http://dffd.wimbli.com/file.php?id=2801 je to DF 31.12 s Phoebus grafic setem, therapistou a další programy popsanév odkazu. Jestli necheš Phoebuse, tak z toho souboru si rozbal jenom therapistu.
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Nekde na forech jsem nasel samotny script, kterym se therapist dal aktualizovat pro nejnovejsi DF, odpoledne to zkusim dohledat. Prozatim vam postaci odkaz peasyho.
Děkuju mnohokrát! Snažil jsem se rozchodit therapistu sám podle návodu linknutýho v df.magmawiki, ale nejelo to. Teď jsem si stáhl Lazy Newb Pack a vzal DT z něj a ten mi chodí. Ó, jaká slast spravovat povolání. A mám teď i Screen Sense, líbí se mi, že se můžu na svý trpaslíky občas podívat i z tímhle způsobem.
Similar topics
» [program] Quickfort
» [program] init editor
» [program][grafika] Visual Fortress
» Waffen Dwarf Fortress
» Dwarf Fortress WIKI (EN)
» [program] init editor
» [program][grafika] Visual Fortress
» Waffen Dwarf Fortress
» Dwarf Fortress WIKI (EN)
DWARF FORTRESS & MINECRAFT CZ :: DWARF FORTRESS FÓRUM :: Grafické a jiné modifikace a další pomocné programy
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: