Waffen Dwarf Fortress
5 posters
Strana 1 z 1
Tvořit DF zbraně a předměty?
Waffen Dwarf Fortress
Jak tak koukám, je tu dost mrtvo, což mi příjde jako hrozná škoda, fórum pro takovou/é parádní hru/hry, a ono ani noha! Tak mě napadlo, když už se učím kovařinu, co kdybych ukoval nějakou tu věcičku týkající-se Dwarf-Fortress? A proč do toho nezpojit komunitu?
Mám v plánu toto.: Vždy vytvořit anketu, ve které by byli možnosti výroby věcí, na které bych zrovna měl náladu. No, a den před praxí bych anketu ukončil, přičemž bych vykoval předmět s nejvíce hlasy. Ovšem! Má to tři háčky.
První, ke každému hlasu chci i komentář, jinak hlas nebudu brát v potaz.
Druhý, použitý materiál budiž jen železo, ocel a dřevo, železo především... K jiným materiálům buď nemám přístup, nebo nemám nástroje potřebné k jejich zpracování. Ovšem měď a bronz bych chtěl zkusit.
Třetí, jsem v prváku, nemůžu dělat "blbosti" porát, praxe mám dva dni ze čtrnácti a moc kovařinu neumím. Ovšem, řekl bych, že tohle není nijak velký problém co se týče DF-věcí. Ať žije velké spektrum kvality zpracování předmětů!
Takže, napsáno bez obalu, na rovinu. Co vy na to?
Mám v plánu toto.: Vždy vytvořit anketu, ve které by byli možnosti výroby věcí, na které bych zrovna měl náladu. No, a den před praxí bych anketu ukončil, přičemž bych vykoval předmět s nejvíce hlasy. Ovšem! Má to tři háčky.
První, ke každému hlasu chci i komentář, jinak hlas nebudu brát v potaz.
Druhý, použitý materiál budiž jen železo, ocel a dřevo, železo především... K jiným materiálům buď nemám přístup, nebo nemám nástroje potřebné k jejich zpracování. Ovšem měď a bronz bych chtěl zkusit.
Třetí, jsem v prváku, nemůžu dělat "blbosti" porát, praxe mám dva dni ze čtrnácti a moc kovařinu neumím. Ovšem, řekl bych, že tohle není nijak velký problém co se týče DF-věcí. Ať žije velké spektrum kvality zpracování předmětů!
Takže, napsáno bez obalu, na rovinu. Co vy na to?
Erik Linbeast- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 44
Re: Waffen Dwarf Fortress
Sic nevim co přesně znamená Natürlich, jelikož jsem se k němčině nikdy nedostal, ale předpokládam, že je to výraz pro souhlas.
Docela by mě zajímala první trpasličí kovadlina. K výrobě kovadliny potřebuješ kovadlinu, tak mě tedy zajímá jak asi vypadala první trpasličí kovadlina a příběh jejího stvoření.
Výzva, což?
Docela by mě zajímala první trpasličí kovadlina. K výrobě kovadliny potřebuješ kovadlinu, tak mě tedy zajímá jak asi vypadala první trpasličí kovadlina a příběh jejího stvoření.
Výzva, což?
Smeghead- zkušený trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 14
No, zrovna tohle jsem nemyslel. Jinak, my máme kovadliny od Škodovky.
Beru. I když sem moc často nechodím když se tady nic neděje
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Richtig. Také to tu chci trochu oživit, že.
Tak uvidíme jak se ti to podaří
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Jen co zprovozním foťák, ukáži první věcičku. Krátkým popisem buďiž velice hrubá a jednoduchá obludnost, zřejmě (herně) gobliní výroby. V podstatě jednostraně broušený tesák z jednoho kusu železa, omotaný kouskem kůže pro lepší uchopení.
Jaták! No, každopádně se těšim první fotky
Smeghead- zkušený trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 14
Adamantová plátová zbroj ozdobená zlatem a dračími kostmi asi nepřipadá v úvahu...
Viz víše.
Poslušně hlásím, že fotoaparát je na kaši, ulámala se mu půlka součástek. Takže do té doby, návrhy!
Poslušně hlásím, že fotoaparát je na kaši, ulámala se mu půlka součástek. Takže do té doby, návrhy!
Detailní návrhy.
No, zrovna gotikou si jist nejsem. Toady říkal, že lidé jsou tak na úrovní 8. století, trpaslíci možná 13-14, nicméně oni dýky nedělaj, no a goblini? U těch se to blbě určuje. Když už tedy dýku, tak bych chtěl zkusit gobliní, neb ti je používaji nejčastěji. A navíc by byla nejjednoduší.
Similar topics
» Dwarf Fortress WIKI (EN)
» Dwarf Fortress wiki
» Dwarf Fortress deníky na df.majncraft.cz
» Návod pro úplné nováčky na Dwarf Fortress! (CZ)
» Dwarf Fortress Komiksy, stripi, kreslené vtipy
» Dwarf Fortress wiki
» Dwarf Fortress deníky na df.majncraft.cz
» Návod pro úplné nováčky na Dwarf Fortress! (CZ)
» Dwarf Fortress Komiksy, stripi, kreslené vtipy
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: