[program][grafika] Stone-Sense Viewer
3 posters
DWARF FORTRESS & MINECRAFT CZ :: DWARF FORTRESS FÓRUM :: Grafické a jiné modifikace a další pomocné programy
Strana 1 z 1
[program][grafika] Stone-Sense Viewer
Jedná se o externí program umožňující grafickou vizualizaci Dwarf Fortress. Funguje zároveň se spuštěným df a umožňuje pouze náhledy, nikoliv přímé ovládání hry samotné. Shtáhnout ho můžete v odkazu na fórum.
Případně si prohlédněte například toto video na youtube.
Případně si prohlédněte například toto video na youtube.
Naposledy upravil Valerius dne Sun Nov 06, 2011 10:58 am, celkově upraveno 1 krát
Help
Prosím o pomoc ... jsem nováček a nemám ani tuševí jak Stonesense nainstalovat/spustin ... Pokud to půjde tak prosím poraďte. Předem díky !! (na googlu jsem hledal ale moc jsem nenašel a když jo tak, to bylo špatně vysvětleno)
MarkusMarek- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: [program][grafika] Stone-Sense Viewer
MarkusMarek napsal:Prosím o pomoc ... jsem nováček a nemám ani tuševí jak Stonesense nainstalovat/spustin ... Pokud to půjde tak prosím poraďte. Předem díky !! (na googlu jsem hledal ale moc jsem nenašel a když jo tak, to bylo špatně vysvětleno)
Stonesense rozbalíš v libovolné složce. Spustíš DF a načteš uloženou hru a pak spustíš Stonesense, ten ti řekne ať zmáčkneš F9 a pak by se ti měl načíst vizualizace.
Popis ovládání máš v readme ve složce se Stonesense.
Pulec- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 32
Similar topics
» [grafika] DF 31.03 Graphical Version 1.3
» [program][grafika] Visual Fortress
» [program] Quickfort
» [program] Dwarf Therapist
» [program] init editor
» [program][grafika] Visual Fortress
» [program] Quickfort
» [program] Dwarf Therapist
» [program] init editor
DWARF FORTRESS & MINECRAFT CZ :: DWARF FORTRESS FÓRUM :: Grafické a jiné modifikace a další pomocné programy
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: