Tréning všeobecně
4 posters
Strana 1 z 1
Tréning všeobecně
Nejsem stale schopen prinutit svy vojaky, aby chytli treningove drevene sekery a pouzivali je. Nastavoval jsem to rucne v jejich equip, pak jsem vybral at vezmou jakoukoliv melee. Stale pobihaj s holejma rukama a trenujou wrestling a dodging. Nevite co s tim?
Re: Tréning všeobecně
no měl jsem stejný problém, fungovalo mi to tak, že ve fázi kdy už jsem měl arsenal dwarfa, jsem equipnul celé jednotce to co by měli mít a čekal jsem jak to dopadne, skončilo to tak, že jeden jedinej měl sekeru a ostaní byli bezezbraně. Nakonec se mi podařilo všem dát sekery zdlouhavým způsobem a to tak, že jsem equipnul jednoho počkal až nabere zadané vybavení a opakoval to s dalším, můžu říct že se mi to takhle povedlo. Jenom upřesním, že jestli máš verzi 03-04 po zadání kill order celej squad zahodí zbraně a jdou to vyřídit ručně, takže po skončení hrozby je musíš znovu zdlouhavě poslat nabrat zbraně.
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Mimochodem jestli tomu rozumim, proti vetrelcum bojujou vzdy holejma rukama? To je celkem blby ne? K cemu je teda ucit pouzivat zbrane?
no oni zahodí zbraně jenom když dáš kill order ( na 06 jsem ještě neměl možnost to vyzkoušet), psal jsem to jenom proto, abys to neudělal jako ja, že vyequipíš 20 dwarfů a následně je pošles do boje přes kill order a oni vesele zahodí zbraně a jdou. Doteď jsem to dělal tak, že jsem jim dal příkaz position někam blízko nepřátel, a když jsou dost blízko zaútočí sami a zbraně si nechaj
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Jak je to teď s tréninkem a bojem v nové verzi ? ( Dwarf Fortress 0.31.08 ) pořád tam jsou ty bugy o kterých jste tu psali ?
Barto- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 7
Co se me tyce, zatim jsem poradne novou verzi netestoval. Snad to nekdo z komunity uz zkusil a da vedet.
Já čekám na verzi 0.31.09 která by měla vyjít každou chvíli, budou tam odstraněny mraky combat bugů
ugraugra- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 71
... počkejte si na 31.10, vyjde do 24 hodin
ugraugra- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 71
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: