Mine-World.cz------> !NEW! Minecraft CZ server
Strana 1 z 1
Mine-World.cz------> !NEW! Minecraft CZ server
Zdravím hráči,
mé jméno je MrDrops a jsem Správce herního portálu Mine-World.cz... Jako první "rozjezdový" server jsme vybraly FUN server. Server jede na verzi 1.6.2 a je přístupný i pro Warez hráče.
Co vám můžeme nabídnout :?:Zdravím hráči,
mé jméno je MrDrops a jsem Správce herního portálu Mine-World.cz... Jako první "rozjezdový" server jsme vybraly FUN server. Server jede na verzi 1.6.2 a je přístupný i pro Warez hráče.
Co vám můžeme nabídnout
Server absolutně bez lagů (24/7)
Originální sestavu pluginů
Zkušený AdminTeam
Převážně přeložené, nebo české pluginy
Bezproblémová komunikace s AdminTeamem
Spousty Eventů a FUN pluginů
Doly na všechny rudy (dia, gold, iron, coal...)
Promyšlený VIP systém za nízké ceny
Určitě si teď asi říkáte.. "Je to jen další server který nemá budoucnost a za měsíc zanikne.." Ale tak to není.. Z hlediska finančního pro nás vedení serveru nepředstavuje žádný problém.. A čas si uděláme pokaždé. Podle mého, by měl každý server dostat šanci ukázat se.. Takže pokud vás můj příspěvek aspoň z části zaujal, tak neváhejte a přijďte si vše vyzkoušet.
IP: 93.91.250.143:27740
WEB: Mine-World.cz
S pozdravem MW-Team
Co vám můžeme nabídnout :?:Zdravím hráči,
Co vám můžeme nabídnout
Server absolutně bez lagů (24/7)
Originální sestavu pluginů
Zkušený AdminTeam
Převážně přeložené, nebo české pluginy
Bezproblémová komunikace s AdminTeamem
Spousty Eventů a FUN pluginů
Doly na všechny rudy (dia, gold, iron, coal...)
Promyšlený VIP systém za nízké ceny
Určitě si teď asi říkáte.. "Je to jen další server který nemá budoucnost a za měsíc zanikne.." Ale tak to není.. Z hlediska finančního pro nás vedení serveru nepředstavuje žádný problém.. A čas si uděláme pokaždé. Podle mého, by měl každý server dostat šanci ukázat se.. Takže pokud vás můj příspěvek aspoň z části zaujal, tak neváhejte a přijďte si vše vyzkoušet.
IP: 93.91.250.143:27740
WEB: Mine-World.cz
S pozdravem MW-Team
MrDrops- Anonymní
Similar topics
» Muj minecraft cz server
» Server
» Minecraft server hledá komunitu.
» Minecraft 1.2.3_04 a server 0.2.5_01
» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
» Server
» Minecraft server hledá komunitu.
» Minecraft 1.2.3_04 a server 0.2.5_01
» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: