koupil minecraft a po tydnu nejde
4 posters
Strana 1 z 1
koupil minecraft a po tydnu nejde
zasel jsem si na minecraft.net a na profilu jsem viděl ze nemam koupenou hra ale opravdu jsem si jí koupil
matanet- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: koupil minecraft a po tydnu nejde
Tak nevim, zda tvuj prispevek je dotaz, nebo co vlastne je. Budes asi muset napsat na podporu minecraft a zjistit co se stalo.
Tak ono je koupil a koupil.Hodne lidi si to koupi z neoficialnich zdroju a tam je riziko ze klic prestane platit protoze je velke mnozstvi pripadu kdy se jedna o ne prilis legalne ziskane klice.Hodne na to narazili lidi co si MC koupili na aukru.
rejnock- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 9
update verze
ahoj nejde mi minecraft server BlockHead protože sem omylem updatoval verzi z 1.2.3 na 1.2.4 Sad(( jak si to mam udělat spatky abych mel zas verzi 1.2.3?? :/
diky za odpoved.
diky za odpoved.
adamisek- Anonymní
Stačí najit na internetu starší verzi souboru minecraft.jar a nahrad do složky kde máš nainstalovany minecraft(u každého systému je to jinak) Tím kopírovaním přepíšeš původní soubor.adamisek napsal:ahoj nejde mi minecraft server BlockHead protože sem omylem updatoval verzi z 1.2.3 na 1.2.4 Sad(( jak si to mam udělat spatky abych mel zas verzi 1.2.3?? :/
diky za odpoved.
Joný a jednodužší způsob je stahnout si MCLauncher
- kód:
http://digiex.net/general-discussions/gaming-hangout/digiex-minecraft-server/8708-minecraft-launcher-digiex-net.html
rejnock- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 9
Similar topics
» Pomoste mam koupenej minecraft ale kdys si tam dam mod tak mi minecraft nejde spustit.
» nejde Minecraft
» minecraft nejde!!!
» nejde spustit minecraft
» nejde mi spustit minecraft
» nejde Minecraft
» minecraft nejde!!!
» nejde spustit minecraft
» nejde mi spustit minecraft
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: