Nejlepší obrana?
4 posters
Strana 1 z 1
Nejlepší obrana?
Prosim o sepsani nejakych rad a tipu pro nejlepsi obranu pred najezdy goblinu. Podle vseho se mi zda trening armady zbytecny, takze jde hlavne o pasti? Jak se branite utokum?
Re: Nejlepší obrana?
Trénink armády jde vyřešit, už jsem ale na ten trik zapoměl. Jinak, obranný evergreen, odsuzovaný jako levné řešení je heslo "Neexistuje příliš mnoho pastí".
To zní jak když se vietnamec snaží mluvit česky Lepší je "Pastí není nikdy dost", ale dobře, nebudu rejpatSanDiego napsal:"Neexistuje příliš mnoho pastí".
Řekl bych že nejjednodušší obrana je postavit zdi a příkopy tak, aby do pevnosti vedla jen úzká cestička plná různejch pastí a všechno to jistit padacím mostem a lučištníky na hradbách.
Naposledy upravil ugraugra dne Mon Jun 14, 2010 2:22 pm, celkově upraveno 1 krát
ugraugra- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 71
určitě není trénink armády zbytečný !!! . Jasně, že proti nájezdu goblinů většinou pasti stačí, ale nikdy nevíš co se skrývá hluboko pod zemí . Jinak doporučuji válečná zvířata, třeba v takovým slonovi najdeš spolehlivou obranu
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Mohl by mi nekdo narychlo sepsat jak postavit ten padaci most a co vsechno je na to potreba?
Je to jednoduchý jak facka - postavíš zdi, vykopeš příkopy a napustíš je magmou a přes ten příkop postavíš normální most. Pak postavíš Lever a standardním způsobem ho připojíš k mostu a když pak lever Pullneš, tak most zmizí (zvedne se).
ugraugra- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 71
jedinej problém toho mostu co jsi popsal je to, že po zvednutí zmizí (co stojí na něm se propadne), takže bez toho kanálu s magmatem ti pevnost neuzavře. U klasického zvedacího mostu musíš určit směr zvedání,písmeny "w""a""d""x" určíš směr na kterou stranu se má zvedat, tenhle most pak vytvoří po zvednutí neprostupnou stěnu a teď mi promiňte ten překlad "na výšku jednoho stropu". Tenhle most má širší využití, třeba jako katapult, nebo při určení zvedání proti stěně jako atomsmasher. Jenom dodatek píšu to z hlavy, tak se možná písmenka liší, ale hned jak přijdu domů. ozkouším to.
odkaz na magmawiki
/edit http://df.magmawiki.com/index.php/Bridge
odkaz na magmawiki
/edit http://df.magmawiki.com/index.php/Bridge
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: