otravní nobles, příliš mnoho nepoužitelných trpů...
Strana 1 z 1
otravní nobles, příliš mnoho nepoužitelných trpů...
Ahoj.
Také vás občas trápí dementní šlechtic, nebo mayor s absurními požadavky? Máte v pevnosti příliš mnoho darmožroutů a darmošlapů?
Mě to teda, někdy, opravdu hodně s**e. Už mě nebavilo pořád dokola stavět složitá zařízení pro popravu a přemýšlet jak eliminovat potížisty.
V zoufalosti jsem přemýšlel jak toto jednoduše a efektivně vyřešit jednou provždy, a ještě z toho mít užitek. Jako člověku se mi to extrémně příčí, ale jako božský vládce trpaslíků jsem v sedmém nebi.
I když to není zrovna humání, stačil mi k tomu drobný zásah do creature_standard.txt
"creature_standard
[OBJECT:CREATURE]
[CREATURE:DWARF]
[DESCRIPTION:A short, sturdy creature fond of drink and industry.]
[NAME:dwarf:dwarves:dwarven]
[CASTE_NAME:dwarf:dwarves:dwarven]
[CREATURE_TILE:1][COLOR:7:0:0]
[CREATURE_SOLDIER_TILE:2]
[COMMON_DOMESTIC]
[INTELLIGENT]
[PET]
[TRANCES]
[BENIGN]
[CANOPENDOORS]
[PREFSTRING:beards]
......"
a rázem lze problémové šlechtice lehce poslat do masokombinátu. Možná by stačilo je "[PET]", nezkoušel jsem. Je to hrozné, ale my nejsme trpaslíci a nelze soudit jejich zvyky. Navíc takto lze využít i zelený, kteří se rozbijou o vaši obranu. Nebo hippies kupce, kteří, alespoň podle mě, nosí jen nepoužitelné kraviny. Adios hladomor!
Jedinou nevýhodou se mi zdá následný bordel v menu zviřátek.
Také vás občas trápí dementní šlechtic, nebo mayor s absurními požadavky? Máte v pevnosti příliš mnoho darmožroutů a darmošlapů?
Mě to teda, někdy, opravdu hodně s**e. Už mě nebavilo pořád dokola stavět složitá zařízení pro popravu a přemýšlet jak eliminovat potížisty.
V zoufalosti jsem přemýšlel jak toto jednoduše a efektivně vyřešit jednou provždy, a ještě z toho mít užitek. Jako člověku se mi to extrémně příčí, ale jako božský vládce trpaslíků jsem v sedmém nebi.
I když to není zrovna humání, stačil mi k tomu drobný zásah do creature_standard.txt
"creature_standard
[OBJECT:CREATURE]
[CREATURE:DWARF]
[DESCRIPTION:A short, sturdy creature fond of drink and industry.]
[NAME:dwarf:dwarves:dwarven]
[CASTE_NAME:dwarf:dwarves:dwarven]
[CREATURE_TILE:1][COLOR:7:0:0]
[CREATURE_SOLDIER_TILE:2]
[COMMON_DOMESTIC]
[INTELLIGENT]
[PET]
[TRANCES]
[BENIGN]
[CANOPENDOORS]
[PREFSTRING:beards]
......"
a rázem lze problémové šlechtice lehce poslat do masokombinátu. Možná by stačilo je "[PET]", nezkoušel jsem. Je to hrozné, ale my nejsme trpaslíci a nelze soudit jejich zvyky. Navíc takto lze využít i zelený, kteří se rozbijou o vaši obranu. Nebo hippies kupce, kteří, alespoň podle mě, nosí jen nepoužitelné kraviny. Adios hladomor!
Jedinou nevýhodou se mi zdá následný bordel v menu zviřátek.
VLKcz- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 8
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: