,,Maják´´
2 posters
Strana 1 z 1
,,Maják´´
Ahoj, nevím, zda se to občas stává i vám, ale mě se dost často stávalo, že když jsem šla někde mimo můj domov (například těžit železo, nebo lovit krávy) tak jsem se ztratila v minecraft krajině a už jsem potom nenašla svůj domov. (Bohužel, jsem holka a tudíž mé schopmosti orientovat se v prostou nejsou zrovna nejlepší
) Proto jsem si postavila nový domek. A co je nejdůležitější- U VODY. Proč? nakopala jsem hodně hlíny a pak jsem udělala 64 kostek vysoký sloup, který jde vidět i z hodně velké dálky a pak jsem skočila do vody (myslím, že nemusím podotýkat, že voda musí být dostatečně hluboká, abych se nezabila).
A teď už se nikdy neztratím!

elikaa- Anonymní
Re: ,,Maják´´
Ano, to je jeden ze zpusobu jak se neztratit. U vody to byt nemusi, postav si ty sloupy ze dvou kostek vedle sebe a pak si ten jeden pod sebou podkopes az na zem. Mozna elegantnejsi reseni je udelat si mapu, pripadne kompas (ten ukazuje na start lokaci, nebo pokud mas postel tak do ni).
Valerius napsal:Ano, to je jeden ze zpusobu jak se neztratit. U vody to byt nemusi, postav si ty sloupy ze dvou kostek vedle sebe a pak si ten jeden pod sebou podkopes az na zem. Mozna elegantnejsi reseni je udelat si mapu, pripadne kompas (ten ukazuje na start lokaci, nebo pokud mas postel tak do ni).
Kompas ukazuje pouze k puvodni Spawn lokaci na mape. Postel na to nema vliv. Jinak sloup s pochodni pouzivam taky

rejnock- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 9
Aha, tak jsem mel nejake myslne informace. Kazdopadne z kompasu jsem si hned delal mapu.
Ono postel zajistí pouze novy spawn postavy 

rejnock- trpaslík
:)
Uhh... Jak to tak teda čtu, zjišťuju, že maják je sice primitivní, ale asi taky nejspolehlivější

elikaa- Anonymní
Je odvěká pravda že většinou ty nejjednodušší řešení jsou nejlepšíelikaa napsal:Uhh... Jak to tak teda čtu, zjišťuju, že maják je sice primitivní, ale asi taky nejspolehlivější![]()

rejnock- trpaslík
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: