Titán
+4
Thanes
Peasy
Omnius
wailord
8 posters
Strana 1 z 1
Titán
Jde nějak odložit příchod titána? Přes init.txt? Nebo podobně? Nedaří se mi s ním po dobrém, už bych kvůli němu dával k ledu druhou pevnost a to se mi nechce.
Nebo nějaká jiná rada, jak se zbavit titána kterou bych zvládl i já jako začátečník a pacifista?

wailord- zkušený trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 12
Re: Titán
Snad jedině vykopat díru, přes ní postavit most, ten napojit na páku, a za tu ve vhodnou chvíli zatáhnout, aby se titán trochu proletěl.
Nejsem si jistej, ale myslím že titán je building destroyer, takže most nepude zvednout a pokud na něj most položíš tak ti ten most rozbije
. Jináč titán je megabeast takže v init.txt je to nějak řádek megabeast trigger defaultně je tam nastaveno populace 80 a 100 000 wealth, takže hledej něco takového nepamatuji si to z hlavy.

Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Co jsem se dočetl, tak nejlepším způsobem jak ho zabít je použití cave-in. http://df.magmawiki.com/index.php/Cave-in Bohužel s provedením ti asi moc nepomůžu, sám se v tom dost plácám 

Thanes- trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 5
Titáni nejsou megabeast, je to samostatná entita. Nejlepší způsob, jak je zlikvidovat jsou eskadry kušiníků a kopiníků - jsou to zbraně, které mají nejlepší šanci poranit nějaké orgány.
Cave-in pasti jsou:
1) Technicky náročné.
2) Zbabělé.
Cave-in pasti jsou:
1) Technicky náročné.
2) Zbabělé.
Dovolím si polemizovat, myslím, že v oblasti podzemních válek (trpaslíci vs. titan, trpaslíci vs. skřeti, trpaslíci vs. cokoliv jiného) se každá zbraň hodí a úsek chodby vhodně shozený na hlavu postupujícím nepřátelům je ryze trpasličí řešení :-)
gotreg- zkušený trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 16
Ryze trpasličí řešení je pohřbít je pod tunou explodujících koťátek
Kdo přijde na co narážím a jak se to dělá, dostane okousanou tatranku.

SanDiego napsal:Ryze trpasličí řešení je pohřbít je pod tunou explodujících koťátekKdo přijde na co narážím a jak se to dělá, dostane okousanou tatranku.
Sice vubec nevim o co jde, ale kvuli ty tatrance zacnu patrat

Asi naráží na takovou "srandičku":Valerius napsal:SanDiego napsal:Ryze trpasličí řešení je pohřbít je pod tunou explodujících koťátekKdo přijde na co narážím a jak se to dělá, dostane okousanou tatranku.
Sice vubec nevim o co jde, ale kvuli ty tatrance zacnu patrat
Catsplosion - Magmawiki
Catsplosion - Youtube video
Catsplosion - Youtube video 2
Rendorf- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 91
Rendorf se blíží tatrance
Pokud i přijde na to, jak se to musí udělat aby mu to (doslova) nevybuchlo do ksichtu obličeje tak vyhrál.

Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: