Změna loga
5 posters
Strana 1 z 1
Re: Změna loga
Už se zabydluju. Jen co vymetu ze svého profilu pár pavučin, vyženu přebytečné trpaslíky a nasadím si do klece Creepera.
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Omnius napsal:Obávám se, že komunita Minecraft zde příliš neexistuje.
Uvidime co prinese cas
Čas přinese spoustu lidí, jen by mně zajímalo kolik jich bude aktivních.
Je sice super mít registrovaných 1000 lidí, ale pokud se přihlásí jen jednou tak nám moc nepomůžou
Je sice super mít registrovaných 1000 lidí, ale pokud se přihlásí jen jednou tak nám moc nepomůžou
SirArag- trpasličí mudrc
SirArag napsal:Čas přinese spoustu lidí, jen by mně zajímalo kolik jich bude aktivních.
Je to tak, ale stejne kolem techto dvou her bude komunita malinka, ale kdyz budou mit problem, bude nase forum k dispozici.
Však to se ještě uvidí, nějak to dopadne.
No nic, jdu si koupit vzduchovku a následně přesvědčit několik lidí z okolí, že minecraft a DF jsou skvělé hry, které stojí za příspěvek
No nic, jdu si koupit vzduchovku a následně přesvědčit několik lidí z okolí, že minecraft a DF jsou skvělé hry, které stojí za příspěvek
SirArag- trpasličí mudrc
Problém je v tom že je těřký se na todle fórum dostat :-).
Metiu- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 40
Ale houby, to jenom lidi jsou líní
SirArag- trpasličí mudrc
To už je ale vrchol lenosti
SirArag- trpasličí mudrc
nevím jak u vás ale u mě v Opeře nebo Firefoxu při užším okně na šířku se Minecraft Logo zobrazuje příliš vpravo, nešlo by to zpravit?
Pulec- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 32
Pulec napsal:nevím jak u vás ale u mě v Opeře nebo Firefoxu při užším okně na šířku se Minecraft Logo zobrazuje příliš vpravo, nešlo by to zpravit?
Jo, zkusim trochu odebrat mezeru mezi logy. Pokud to nepomuze, doporucim vetsi monitor a nebo nepouzivat "uzsi okno" ale fullscreen.
no to je reseni oblbovani problemu, lepsi to spravit i na uzsim okne se ty loga vedle sebe musi vejitValerius napsal:Pulec napsal:nevím jak u vás ale u mě v Opeře nebo Firefoxu při užším okně na šířku se Minecraft Logo zobrazuje příliš vpravo, nešlo by to zpravit?
Jo, zkusim trochu odebrat mezeru mezi logy. Pokud to nepomuze, doporucim vetsi monitor a nebo nepouzivat "uzsi okno" ale fullscreen.
Pulec napsal:no to je reseni oblbovani problemu, lepsi to spravit i na uzsim okne se ty loga vedle sebe musi vejitValerius napsal:Pulec napsal:nevím jak u vás ale u mě v Opeře nebo Firefoxu při užším okně na šířku se Minecraft Logo zobrazuje příliš vpravo, nešlo by to zpravit?
Nejsem zadnej profik, rekni mi jak na to.
Valerius napsal:Pulec napsal:no to je reseni oblbovani problemu, lepsi to spravit i na uzsim okne se ty loga vedle sebe musi vejitValerius napsal:Pulec napsal:nevím jak u vás ale u mě v Opeře nebo Firefoxu při užším okně na šířku se Minecraft Logo zobrazuje příliš vpravo, nešlo by to zpravit?
Nejsem zadnej profik, rekni mi jak na to.
No ted je logo jeden obrazek s mezerou, nastavit tam dva nejde podle phpbb theme co vim, mozna to nejak de, vim prd, tak tedy zkusit zmensit mezeru a nebo to proste nechat byt, kdyz to vadi jen me
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: