Mayor a jeho požadavky
3 posters
Strana 1 z 1
Mayor a jeho požadavky
Snažím se uspokojit požadavky pro "mayora", ale jde mi to jen částečně. Což bude asi později podobné se šlechtici. Ono to asi nejde všechno udělat z jedné místnosti? A jak pak označím tu "quarter"?
eraniel- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 52
Re: Mayor a jeho požadavky
Pokud má mayor divný požadavky, jako třeba vyrábět věci z mědi a ty nemáš měď, pošli ho do věčných lovišť libovolným způsobem, protože jakmile uděláš vojáky, kapitán stráží začne mlátit bezbranné řemeslníky. Co se týče jeho pokoje, tak to jde udělat z jedné místnosti, vykopej místnost 4x4 minimálně (to je asi nejmíň co vyžaduje, nevím přesně), šoupni tam postel, židli, stůl, a další věci co vyžaduje (truhla, skříň, držák na brnění atd.). Přes tlačítko " q " na stole vyznač jídelnu, na židli kancelář, na posteli ložnici a všechno přiřaď k jeho jménu. Když pak dáš tlačítko " n " ukáže ti to requires/něco/mandate, nejlepší je když je všechno bílé nebo šedivé, pokud je něco z toho červené, klepni enter a ukáže ti to co ještě chce (to červené chybí, žluté znamená nic moc, bíle akorát).
/edit neporozuměl jsem co myslíš tím quarter, snad vyznačení místnosti
/edit neporozuměl jsem co myslíš tím quarter, snad vyznačení místnosti
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Problém je právě s jeho požadavky na nábytek. Dal jsem do jedné místnosti všechno, co chtěl. Jenže jak to začnu označovat na jeho jméno, různě se to přeskakuje a maže - problém jsou třeba ty stojany na zbraně, které se svéhlavě připisují vojákům, ale on je chce taky
A v požadavcích má mj. "quarters", což chápu (možná blbě) jako nároky na nějakou čtvrť.

A v požadavcích má mj. "quarters", což chápu (možná blbě) jako nároky na nějakou čtvrť.
aha chápu, truhly a skříně a takový ty zbytečný věci nemusíš přiřazovat k jeho jménu, stačí když uděláš jednu místnost jako ložnici na jeho jméno a ve vyznačený zóně jsou postavený ty předměty. Já přiřazuju jenom postel jako ložnici, židly jako study room a stůl na dinnig room, plochu zvětším ode zdi ke zdi a ty předměty jako truhlu apod. pak vezme za vlastní.
/edit quarters získáš tak, že mu označíš na posteli ložnici (jak jsem psal výše aspoň 4x4 místnost). Mimochodem záleží i na kvalitě místnosti, takže pokud má ložnici ale pořád je popisek barevnej, tak musíš uhladit zdi, případně pomalovat.
/edit quarters získáš tak, že mu označíš na posteli ložnici (jak jsem psal výše aspoň 4x4 místnost). Mimochodem záleží i na kvalitě místnosti, takže pokud má ložnici ale pořád je popisek barevnej, tak musíš uhladit zdi, případně pomalovat.
Peasy- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 75
Díky, už to funguje. Ani malovat jsem nemusel
Ten problém byl asi právě v tom označování těch držáků na zbraně, které to pomíchaly.

mayor
Potrebujem vobec mayora? Ake su nasledky ked ho vyhodim/zrusim a funkciu necham neobsadenu?
pxfofo- Anonymní
No určitě z toho bude bývalý mayor nešťastný. Žádnou konkrétní funkci nemá, pokud si dobře vzpomínám. Měl by být, ale volen, takže teoreticky by ho nemělo jít vyhodit, tobě to jde?
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: