Dávné legendy - Diskuse
+2
Valerius
SirArag
6 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Dávné legendy - Diskuse
Voda dávno opadla, ale já se přes své ostatní projekty k ničemu nedostal. Mám sepsanou polovinu dalšího dílu, ale žádné nápady jak pokračovat. Namísto toho jsem se pokoušel vytvořit něco co by se snad dalo pojmenovat jako hra.
EDIT:
Tak další díl je na světě. Konec slouží jen jako taková výplň než mně napadne pokračování. Pokud máte návrhy tak mi napište radši na ICQ. Já totiž s oblibou zapomínám na webové stránky (důvod proč jsem tady dlouho nebyl)
EDIT:
Tak další díl je na světě. Konec slouží jen jako taková výplň než mně napadne pokračování. Pokud máte návrhy tak mi napište radši na ICQ. Já totiž s oblibou zapomínám na webové stránky (důvod proč jsem tady dlouho nebyl)

SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Narazil jsem na to až včera a můžu říct že je to dobrý
. Je to chytlavý a dobře se to čte.
Číšníku rád bych si ještě přidal!

Číšníku rád bych si ještě přidal!
Mortipede- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 61
Pochvaly jsou tak motivující 
A co si teda myslíte? Na konci sedmého dílu byla otázka ohledně pokračování..radši ji přepíšu i sem.
1. Líbilo by se vám více tohle "vážnější" pojetí příběhu nebo byste radši trochu nadsázky?
2. Pokud byste chtěli příběh psaný s nadsázkou, chtěli byste abych jej bral trochu víc "herně"? Například abych vysvětloval chyby ve hře očima trpaslíků nebo převáděl nelogičnosti ve hře na to, že je to u trpaslíků vlastně "normální". (Možná by se mohl objevit i nějaký lidský dobrodruh, který by to sledoval a jen nevěřícně kroutil hlavou
)

A co si teda myslíte? Na konci sedmého dílu byla otázka ohledně pokračování..radši ji přepíšu i sem.
1. Líbilo by se vám více tohle "vážnější" pojetí příběhu nebo byste radši trochu nadsázky?
2. Pokud byste chtěli příběh psaný s nadsázkou, chtěli byste abych jej bral trochu víc "herně"? Například abych vysvětloval chyby ve hře očima trpaslíků nebo převáděl nelogičnosti ve hře na to, že je to u trpaslíků vlastně "normální". (Možná by se mohl objevit i nějaký lidský dobrodruh, který by to sledoval a jen nevěřícně kroutil hlavou

SirArag- trpasličí mudrc
SirArag napsal:Pochvaly jsou tak motivující
2. Pokud byste chtěli příběh psaný s nadsázkou, chtěli byste abych jej bral trochu víc "herně"? Například abych vysvětloval chyby ve hře očima trpaslíků nebo převáděl nelogičnosti ve hře na to, že je to u trpaslíků vlastně "normální". (Možná by se mohl objevit i nějaký lidský dobrodruh, který by to sledoval a jen nevěřícně kroutil hlavou)
Vážně, doteď to fungovalo tak proč ne dál? Vtípek nebo lehká narážka sem tam ovšem neuškodí

Mortipede- rádce trpaslíků
- Poèet pøíspìvkù : 61
Jsi jediný hlasující tak se budu řídit tvým doporučením 

SirArag- trpasličí mudrc
Teď jsem toho moc nenapsal, ale opět se na to vrhnu (neměl jsem skoro vůbec čas).
A jakým směrem mně baví nejvíc psát?
Jakýmkoli, jen ať to někdo čte. Pokud nemám žádné ohlasy tak mně to přestává velmi rychle bavit
A jakým směrem mně baví nejvíc psát?
Jakýmkoli, jen ať to někdo čte. Pokud nemám žádné ohlasy tak mně to přestává velmi rychle bavit

SirArag- trpasličí mudrc
Mám půlku dalšího dílu a doufám, že mně něco co nejdřív napadne. Vždycky jsem chtěl vydat nějakou knihu tak bych byl rád kdyby se mi to povedlo u Dávných legend
(Až tak dobré to asi nebude ale jak se říká - naděje umírá poslední
)
A jsem rád, že se vám to líbí, ale z té ankety jsem docela zmatený. Když u třech možností je jeden hlas tak to moc jednoznačné není

A jsem rád, že se vám to líbí, ale z té ankety jsem docela zmatený. Když u třech možností je jeden hlas tak to moc jednoznačné není

SirArag- trpasličí mudrc
SirArag napsal:Mám půlku dalšího dílu a doufám, že mně něco co nejdřív napadne. Vždycky jsem chtěl vydat nějakou knihu tak bych byl rád kdyby se mi to povedlo u Dávných legend(Až tak dobré to asi nebude ale jak se říká - naděje umírá poslední
)
Doporucuju pokazde kdyz pridas novy dil napsat do tematu novou zpravu, aby se to lidem oznacilo jako neprectene. Stejne tak to udelej ted kdyz jsi tam dal anketu, ja si ji napriklad nevsimnul.
EDIT: vybral jsem prostredni moznost, jednoznacne by bylo zajimavy to vic sblizit se hrou a ozivit vtipem. Jen dej pozor na ten humor, at to nesklouzne k necemu vynucenymu.
Já každý díl přidávám jako novou zprávu. Ale upozornit na tu anketu mně nenapadlo 
No nechám zahlasovat pár lidí a pak uvidím jak to dopadne
Ale pokud chcete znát můj styl humoru tak vám můžu dát odkaz na jeden svůj kratší příběh - Denzara

No nechám zahlasovat pár lidí a pak uvidím jak to dopadne

Ale pokud chcete znát můj styl humoru tak vám můžu dát odkaz na jeden svůj kratší příběh - Denzara
SirArag- trpasličí mudrc
Omluvte zdržení, dělám teď něco jiného. Brzy se do toho příběhu opět pustím.
SirArag- trpasličí mudrc
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: