Dávné legendy - Diskuse
+2
Valerius
SirArag
6 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Dávné legendy - Diskuse
Zde prosím diskutujte o příběhu Dávné legendy, hlavně bych rád slyšel kritiku a vaše návrhy kam by měl příběh dále směřovat (Ne vždy se vašimi návrhy sice budu řídit, ale pokud budou zajímavé, popřemýšlím o nich)
SirArag- trpasličí mudrc
- Poèet pøíspìvkù : 118
Re: Dávné legendy - Diskuse
Videl bych to na diskuzi primo pod clankem, prijde mi zbytecny kvuli tomu zakladat tema 

Valerius napsal:Videl bych to na diskuzi primo pod clankem, prijde mi zbytecny kvuli tomu zakladat tema
Mno pokud chce přidávat další díly, vážně by to mohlo přispět k přehlednosti ... Já si teda s reakcí na příběh počkám až jak se tohle vyvrbí

Fenixp- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 45
Ano chci přidávat další díly, tohle je teprve takový úvod
A je to jak psal Fenixp - kdyby se do jednoho tématu přidávaly komentáře i pokračování příběhu tak by v tom byl docela zmatek.

A je to jak psal Fenixp - kdyby se do jednoho tématu přidávaly komentáře i pokračování příběhu tak by v tom byl docela zmatek.
SirArag- trpasličí mudrc
Myslel jsem pridavani dalsich casti hned do uvodu pres edit. Jinak zatim se mi to libi. Jsem zvedavej jak to bude pokracovat.
Aha...no přes Edit by to taky nebylo to pravé - Vem si, že by každý musel hledat kde vlastně skončil a kde to zase pokračuje xD
No a jak to bude pokračovat? Tak to by mně taky zajímalo
Vymyšlené už něco mám, ale zatím nevím jak navázat...brzy mně ale něco určitě napadne
No a jak to bude pokračovat? Tak to by mně taky zajímalo

Vymyšlené už něco mám, ale zatím nevím jak navázat...brzy mně ale něco určitě napadne

SirArag- trpasličí mudrc
Mno fajn, jelikož téma tady pořád ještě je a Valerius jen poukázal, namísto toho aby smazal, použiju tohle téma pro účel, za nímž bylo vytvořeno: Takže komentáře. A když nad tím tak přemýšlím, on ten komentář bude kratší než tohle celé okecávání kolem něj
Totiž: Napsané to zdaleka není špatně, čte se to dobře, ale člověk zatím nic nevyčte, takže těžko hodnotit. Počkám si na další díly. Jo a taky: Už bych si konečně ve svém zaneprázdněném každodenním životě měl najít čas na naučení se Dwarf Fortress. Vážně. Přispívám na DF fórum a nikdy jsem to ani pořádně nehrál. Ale prostě mezi mícháním karet, hraním Two Worlds a psaním věcí pro přítelkyni je TAK MÁLO ČASU! (mám zkouškový
)

Jo to mi povídej - teprve dneska jsem se naučil jak farmařit a už mi nikdo konečně nechcípá hlady...jen nemám kam ty plump helmety dávat už jich mám moc a nestíhám z nich dělat jídlo ani víno xD
SirArag- trpasličí mudrc
Necham ti to teda zatim separatne, kdyz si to tak moc prejes, ale pokud se nam obsah tohoto podfora rozsiri, budem to muset zcuknout do jednoho 

Beru na vědomí 
A už začínám mít nějakou nejasnou představu jak se to teď začne vyvíjet

A už začínám mít nějakou nejasnou představu jak se to teď začne vyvíjet

SirArag- trpasličí mudrc
Můžu poprosit o lepší členění na odstavce? A taky pravopis (namátkou "Kde se tady chovaly zvířata"). Celé přečtu až/jestli se to nějako rozčlení.
Joo chybama se člověk učí, ale musí ho na ně někdo upozornit 
Takže díky za upozornění a pokusím se dávat si pozor co vlastně píšu

Takže díky za upozornění a pokusím se dávat si pozor co vlastně píšu

SirArag- trpasličí mudrc
Doufám, že třetí díl se vám bude líbit 

SirArag- trpasličí mudrc
Az na opravdovy drobnosti musim pravopis pochvalit. Ma to uroven (kdysi jsem delal jedny fantasy stranky a vetsina externich prispivatelu byla v cestine tragicka).
Jo na to jsem se díval xD
Máš odkaz v Guestbooku na svých stránkách
Máš odkaz v Guestbooku na svých stránkách

SirArag- trpasličí mudrc
Ještě poznámka k tomuhle tématu - Nemusíte mi sem psát jen kritiku, ale i jak se vám líbí to jak se to zatím vyvíjí, vaše doměnky jak to bude pokračovat, případně i návrhy.
Cokoli se týká tohohle příběhu zde můžete řešit. Ale jak to tak vypadá tak to stejně nikdo nečte takže nemá kdo diskutovat
Ale stejně to hodlám psát dál
Cokoli se týká tohohle příběhu zde můžete řešit. Ale jak to tak vypadá tak to stejně nikdo nečte takže nemá kdo diskutovat

Ale stejně to hodlám psát dál

SirArag- trpasličí mudrc
Já se do čtení určitě pustím, ale momentálně čtu amputaci dolní končetiny, abych informace pak mohl předat přítelkyni, takže ... AŤ TO DO POZÍTŘÍ DOPÍŠEŠ CELÉ, NEMÁM RÁD PŘERUŠOVÁNÍ PŘÍBĚHU! ... Jo a taky, věděl jsi, že pahýl často prosakuje?
Tak toho abych to dopsal celé se hned tak nedočkáš. Ještě totiž ani nevím jakou to bude mít délku 
A kdyby sis to přečetl tak bys věděl, že zatím každý den má svou vlastní zápletku takže nic důležitého se nepřeruší

A kdyby sis to přečetl tak bys věděl, že zatím každý den má svou vlastní zápletku takže nic důležitého se nepřeruší

SirArag- trpasličí mudrc
Je to hezké a čtivé, ispiroval jsi mě k tomu že asi taky začnu psát příběh :-).
Metiu- legendární trpaslík
- Poèet pøíspìvkù : 40
Pokusím se přidávat 1 denně, někdy i víc (když bude čas a nápad).
Toto je zatím můj nejdelší příběh, ostatní mně přestaly bavit po prvních 3 stránkách
Kdyby někdo chtěl napsat tak moje ICQ je 278-019-747
Thanks for readin' guys
EDIT:
SOUTĚŽ - Nakreslete jak si představujete Ir ôsedmistëm a blízké okolí.
Autor nejlepšího (nebo jediného) díla bude mít možnost mít svou postavu ve hře po dobu jednoho či více dílů a bude mít možnost přímo ovlivnit vývoj událostí.
Jsem zvědavý jestli to někoho zaujme
Výsledky svého snažení můžete posílat na můj E-mail (mrx10@seznam.cz) nebo na moje ICQ, které je uvedeno výše.
Toto je zatím můj nejdelší příběh, ostatní mně přestaly bavit po prvních 3 stránkách

Kdyby někdo chtěl napsat tak moje ICQ je 278-019-747
Thanks for readin' guys

EDIT:
SOUTĚŽ - Nakreslete jak si představujete Ir ôsedmistëm a blízké okolí.
Autor nejlepšího (nebo jediného) díla bude mít možnost mít svou postavu ve hře po dobu jednoho či více dílů a bude mít možnost přímo ovlivnit vývoj událostí.
Jsem zvědavý jestli to někoho zaujme

Výsledky svého snažení můžete posílat na můj E-mail (mrx10@seznam.cz) nebo na moje ICQ, které je uvedeno výše.
SirArag- trpasličí mudrc
Příběh se trochu opozdí, pár lidí neví kdy mě nechat na pokoji.
Mám pocit, že za chvilku bouchnu a někdo si to (možná neprávem) pěkně slízne.
Takže kdybych někomu dneska vynadal za špatné I/Y tak mně nekamenujte
Mám pocit, že za chvilku bouchnu a někdo si to (možná neprávem) pěkně slízne.
Takže kdybych někomu dneska vynadal za špatné I/Y tak mně nekamenujte

SirArag- trpasličí mudrc
Dočasně příběh pozastavuju. Nemám nápady, voda se nám snaží protéct do sklepa a nejsem si ani jistý jestli se vůbec probojuji na praxi.
Mám pocit, že vodní hladina je momentálně všude.
Mám pocit, že vodní hladina je momentálně všude.
SirArag- trpasličí mudrc
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: